Градска Галерија у Невесињу била је испуњена до последњег мјеста, 22. маја 2016. године, приликом промовисања збирке пјесама ”Нема Је има” Драга Кундачине.

Поздравну ријеч, пуну топлине и вјере да ће култура оплеменити овај свијет, упутила је директор Галерије, Нада Илић.

О књизи је говорила поетеса Јелена Арсић која је писала рецензију и топло препоручила књигу за читање.

Стихове уткане у ову сјајну књигу говориле су Маја Вујиновић и Татјана Ђорђић, глумице, поетесе и најбоље рецитаторке ЗК ”Освит”.

Док је поезија жуборила, као да су умјетничке слике изложене у галерији попримале неки чудан сјај. Галерија је једно велико благо, не само Невесиња већ и ширег краја, јер омогућава посјетиоцима да се у једном тренутку сусрећу са неколико различитих видова умјетности.

У име издавача, ЗК ”Освит” Билећа, о књизи је говорио књижевник и предсједник друштва, Миодраг Хрњез Љумо, истичући радост што може да промовише књигу свог наставника.

Да вече у духу љубави, радости, среће и благодети тече помогле су соло пјесме Синише Џелетовића Џеле. Аутор збирке надахнуто је бесједио о животу и улози жене у очувању нашег рода и дома. Понесен топлим пријемом публике, инспиративно је говорио своје најљепше стихове посвећене жени.

Директор Галерије, Нада Илић, обезбиједила је коктел пригодан љубавној поезији тако да се публика задржала у разговору са пјесником Драгом Кундачином, говорили су се стихови и глагољало о збирци пјесама.