У дупке пуном прес центру Удружења новинара Србије у Београду, 05. јуна 2015. године, одржана је промоција другог броја листа ”Братство Милићевићи” и другог издања књиге, Ивана С. Павловића, ”Никола Милићевић Луњевица”.

Поздравну бесједу одржао је предсједник Братства Милићевића, Михајло Милићевић, истакавши значај братског окупљања и саборовања и позвао све братственике да се сабету за трпезом љубави на четвртом сабору који ће се одржати 19.09.2015. године у Сава центру у Београду.

О другом броју листа ”Братсво Милићевићи” говорио је одговорни уредник Звонимир Пешић.

Друго издање књиге “Никола Милићевић Луњевица” представио је Предраг Илић, директор Историјског архива Шумадије.

Вукашин Милићевић је говорио о посјети Херцеговини, истакавши да су свугде братстки, срдачно и домаћински дочекани. Посебно се захвалио Драгану и Радовану Милићевићу из Билеће на несебичној и братској помоћи коју су исказали и тако им олакшали послету и виђење са братственицима.

Почасни предсједник Удружења ”Братства Милићевићи”, Анђелко Милићевић, најавио је наредно саборовање и позвао братственике да се што чешће, у братској љубави, скупљају и окупљају.

Уз пој гусала представио се гуслар новоформираног Удружења гуслара ”Милан Ђ. Милићевић”.

Медијатор промоције био је познати и признати српски глумац поријеклом из наше Херцеговине, Небојша Кудначина, који је и надахнуто казивао две пјесме Јована Дучића.

Други број листа ”Братство Милићевићи” доноси и приказ о шестогодишњем раду Завичајног клуба ”Освит” Билећа.

Промоцији су, по позиву, присуствовали чланови редакције новина Завичајног клуба ”Освит” Билећа.