Завичајни клуб ”Освит”, у Дому културе у Билећи, организовао је концерт Музичке школе ”Требиње”.

ученици Музичке школе „Требиње”

Овај концерт је био продужена рука првом концерту, који је одржан у фебруару, и наставак распјеваног прољећа у нашем граду.На првом концерту доминирала је хармоника, на овом клавир. Наравно, осим ова два инструмента, чули су се звуци флауте, виолине, гитаре… Програм концерта је био одлично укомпонован. У амбијенту препуном позитивне енергије и осјећања, ученици су до перфекције одсвирали богат репертоар.

Највећи број људи не зна шта хоће, а велики број људи не знају колико могу. Најређи је случај човјека који зна и шта хоће и колико може. Ови млади виртоузи знају шта хоће, а професори су ту да им помогну да досегну висине које могу и хоризонте који им се отварају. Да досањају снове.

ученици Музичке школе „Требиње”

– Ми сањамо да нашим пријатељима, једног дана, направимо узвратну посјету. Да се у нашем граду отвори музичка школа и наша дјеца кроз музику искажу свој таленат и умијеће. И ово вече је један корак ка том циљу. Искрене жеље се остварују а ми вјерујемо да ће нам се пут ка том циљу отворити – истакла је Александра Џелетовић, замјеник предсједника ЗК „Освит” и домаћин вечери.

– Наша сарадња се успјешно одвија, на обострано задовољство а на радост ове дивне, музички образоване, публике. Надамо се да ће се ваша жеља остварити, а ми смо ту да вам помогнемо у сваком погледу – истакла је директор школе, Борка Ступар.

Ово је било чаробно вече у ком је музика говорила. ученици Музичке школе „Требиње”