Најмлађи глумци аматери Завичајног клуба ”Освит”, на ”даскама које живот значе” Дома културе ”Јевто Дедијер у Билећи, 26. јуна 2914. године, изузетно добро су дочарали свијет свевремене бајке МАЛИ ПРИНЦ и поручили нам да морамо да схватимо истину о себи. Чаролију алегоријске приче о тешком путу пријатељства и љубави, прожету хумором, ведрином и оптимизмом, употпунила је необична сцена, распјевани костими, као и пажљиво бирана музика и свјетлосни ефекти.

актери позоришне представе МАЛИ ПРИНЦ

Данас је човек све више осамљен, отуђен, али још увијек постоје они који вјерују да се свијет може промијенити и да треба кренути сада и од себе. Глумачка екипа, која је уложила много труда, рада, знања и енергије да поруку приче пренесе публици, искрено се нада да су присутни схватили жртву Малог принца, те да ће потражити у себи снаге да крену његовим стопама – путем љубави, пријатељства, одговорности…

Буран аплауз на крају представе јасна је потвда да су причу, прави драгуљ пун хумора и чаролије прожет дубоком филозофском поруком о људској суштини, осјећањима, пријатељству, отуђености и бесмислу свијета одраслих, који су заборавили дијете у себи, глумци на сцени врло, врло успјешно дочарали.

Избор музике: Анђела Џелетовић. За музичке и звучне ефекте били су задужени Слободан Јањић и Стефан Денда, а за свјетлосне ефекте Душан Куреш и Зоран Самарџић. Шминка: Татјана Ђорђић.

учесници позоришне представе МАЛИ ПРИНЦ

Адаптацију текста, сценарио и режију потписују Александра Џелетовић и Миодраг Хрњез Љумо.

Глумачку екипу представе МАЛИ ПРИНЦ сачињавали су: Вељко Јокановић, Анђела Н. Џелетовић, Татјана Ђорђић, Анђела С. Џелетовић, Милица Носовић, Данило Таминџија, Новица Кајтаз, Стефан Самарџић, Јована Кокољ, Владана Илић, Ксенија Џелетовић, Анђела Ивковић, Ања Ивковић, Вања Милошевић и Милана Витковић.