На захтјев суграђана, глумци аматери Завичајног клуба ”Освит” поново су на сцену Дома културе ”Јевто Дедијер” поставили позоришну представу ”Сумњиво лице” рађену по истоименом дјелу Бранислава Нушића. Ова комедија, која је већ добила све похвале критике, била би играна и чешће да половина глумачке екипе није на студијама. Студенти, актери представе, жртвовали су дио љетних ферија да би комад поново био постављен на сцену. Представа је изведена 5. августа 2014. год. у Билећи. Сала је била дупке пуна, тражило се мјесто више, а тридесетак посјетилаца било је принуђено и да се врати – јер су сва мјеста и дио стајања били попуњени.

Глумачка екипа је оправдала очекивања. Примијећен је видан напредак код свих актера. Код млађих се примијетило да су се више ”саживили” са ликом који тумаче, док су старији показали више опуштености, мимике и комике. Буран аплауз, у неколико наврата, прекинуо је представу и дозволио актерима да дођу до даха.

У новом извођењу овог комада примијећен је напредак и у техничком дијелу представе. Свјетлосни ефекти и музичка подлога употпунили су доживљај и само извођење подигли на много већи ниво.

На крају представе, испраћајући актере бурним аплаузом, публика је несумњиво заказала ново дружење са ”Сумњивим лицом”.

Актери представе су: Милорад Кисић, Гојко Рогач, Миодраг Хрњез Љумо, Синиша Џелетовић, Слободан Јањић, Душан Мркаић, Срђан Комненић, Дамјан Радовић, Марија Парежанин и Драгана Мискин.

Музички аранжман урадио је Стефан Денда. Свјетлосне ефекте Душан Куреш и Зоран Самарџић.

Обраду текста, сценарио и режију потписали су Александра Џелетовић и Миодраг Хрњез Љумо.